Forum LOTsa
Dokładnie. Kto widział żeby piloci się spóźniali. Czujecie chcecie lecieć gdzieś na wakacje. Bilet zarezerwowany przez bióro podróży *****. Odlot o 10:00. Na lotnisku jesteście po 8:00 (na odprawe). A piloci zamiast na lotnisku przygotowywać się do odlotu dżemią sobie jeszcze w domciu. A na płycie pojawiają się o godzinie prawie 13:00. <haha> Tak nie może być. Punktualność zawsze na pierwszym miejscu.
PS: Fajną masz sygnaturkę pietrek bardzo szczegółowa.
Eurobook to pożądna sprawa - tylko najczęściej zapominam zabookować lotu ... jestem właśnie po 4 godzinnym rejsie EPWA-HEGN
piękna sprawa taki lot
wieczorem po pracy powrót do Warsawy
Łapie się ktoś ze mną ?
Sygnaturka ? www.vatsimindicators.net do wyboru do koloru
Mam problem ponieważ jestem zarejestrowany zgłoszony do LOT.sa i na naszej stronie pisze mi Indicatorze że użytkownik nie zdefiniowany, to po pierwsze po drugie jak zapisuje się na jakiś lot w indicatorze nadal pisze urzytkowni niezidentyfikowany i w tabeli EUROBOOK nie wyświetla mi że latam dla LOT.sa . Pomóżcie jak wiecie dlaczego!!!
Właśnie miałem do ciebie pisać w tej sprawie. Pisałem żebyś przysłał mi twój login na euro-book`u, ponieważ muszę go wpisać żeby indicator mógł działać, a Ty mi go nie wysłałeś. Więc proszę napisz mi tu twój login i będzie wszystko ok;)
Spoko, zmienie wszystko jak będę przy komputerze. A co do tego ze nie pisze w tabeli na eurobooku podczas lotu ze latasz dla LOTsa, to pewnie dlatego że nie wybrałeś lini podczas bookowania lotu:P